:Vi klarer alle former for klaverflytning og ved hvad der skal til for at flytte et klaver. Vi klarer alle former for pianoflytning og ved hvad der skal til for at flytte et piano. Vores store erfaring indenfor klaverflytning gør, at vi også kan flytte pengeskab, vi kan flytte kopimaskine og vi kan flytte kontor. Vi kan flytte klaver Århus København. Vi kan flytte piano København Århus. Søg klaverflytning og du har nu fundet det.

Klaverflytning København

Flytning af klaver og flytning af flygel

Klaverflytning er for fagfolk

Klaverflytning - pianotransport

Flytning af klaver og piano er vort speciale. Vi har i mere end 20 år gennemført over 30000 klaverflytninger i Danmark og i udlandet. Det har givet os erfaringen til flytningen af netop dit musikinstrument - og vi ved derfor hvad der skal til når familiens kæreste eje skal ud at rejse!

Vi har to ugentlige ture Sjælland/Jylland tur/retur og månedlige tur til Sydeuropa og Scandinavien.

Klaverflytning kræver omtanke, masser af erfaring, god teknik og ind imellem specielt værktøj og udstyr. Vores biler er luftaffjedrede og opvarmede så dine ejendele får den nænsomste behandling.

Vi flytter dør til dør på tidslevering eller giver et godt tilbud hvis du kan vente med leveringen så det passer med vores øvrige flytninger.