:Vi klarer alle former for klaverflytning og ved hvad der skal til for at flytte et klaver. Vi klarer alle former for pianoflytning og ved hvad der skal til for at flytte et piano. Vores store erfaring indenfor klaverflytning gør, at vi også kan flytte pengeskab, vi kan flytte kopimaskine og vi kan flytte kontor. Vi kan flytte klaver Århus København. Vi kan flytte piano København Århus. Søg klaverflytning og du har nu fundet det.

Klaverflytning København

Flytning af klaver og flytning af flygel

Klaverflytning er for fagfolk

Flygelflytning

Flytning af flygel er for fagfolk. Vi foretager den fornødne afdækning og montage af flyttebeslag, vi demonterer flygelet og foretager derefter flytningen professionelt - stille og roligt. Og efter flytningen monterer vi flygelet igen.

Flygelflytning er en tillidssag - ofte er der tale om et meget kært eje, måske endda et arvestykke og vi håndterer det derefter. Sjællands Musik Transport flytter for alle landets førende grossister og mange af de største musikbutikker, og vi har derfor flyttebeslag til alle typer af flygler, og du kan derfor trygt overlade dit flygel til os.

Flygelflytning Flygeltransport Flytning af flygel Transport af flygel